Vi söker en Campaign Manager

Vi söker en Campaign Manager

Mediaplanerings affärsidé är att skapa tillväxt hos våra kunder med hjälp av placeringar i de medier som vi erbjuder, både lokalt, regionalt och nationellt. Vi arbetar i moderna medier som har en hög räckvidd och träffsäkerhet i en köpstark målgrupp. Oavsett vilka affärsmässiga behov din verksamhet har för att utvecklas så har vi produkter som kan passa dina ändamål.

Vi analyserar, planerar och genomför marknadsföringsinsatser via sökmedier, tidningar och radio för att ni ska synas och höras på rätt sätt och plats. Med hjälp av våra tjänster minimeras det administrativa arbetet för er som kund samtidigt som era investeringar i sökmedia disponeras på det mest kostnadseffektiva sättet. Genom vårt filmteam erbjuder vi allt inom filmproduktion. Vi hjälper även till med att skapa nya webbsidor samt underhålla våra kunders befintliga.

Uppdraget

Din huvudsakliga uppgift är att ta fram förslag, publicera, optimera samt analysera våra kunders kampanjer i digitala kanaler. I rollen samarbetar du nära projektledare samt övriga digitala strateger då det gäller inköp av sponsrade inlägg och digitala kampanjer men även med vår reklamavdelning för producerande av innehåll. Som Campaign Manager kommer du vara den som

  • Ger budgetförslag för kampanjerna i digitala medier
  • Ger förslag på hur nya kampanjer ska sättas upp
  • Sätter upp kampanjerna och optimerar befintliga
  • Analyserar statistiken utifrån uppsatta mål
  • Ger förslag på förbättringar

Vem är du?

Du är självständig, strukturerad och driven kommunikativ person med en god analytisk förmåga och en passion för digitala medier. Vidare är du serviceinriktad och sätter kunden i fokus. Vi lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper.

Har stor kunnighet om den utveckling som skett online och förståelse för de strategier som krävs för att uppnå värdebyggande kundkommunikation i dessa kanaler. Du har en bakgrund inom digital marknadsföring med hands-on erfarenhet av mediaköp. Du har arbetat mycket med SEM, display och email marketing och har minst ett års erfarenhet av detta. Kanske har du erfarenhet från liknande tjänst på annan ort och längtar hem till Norrland och Umeå.

Du är väl bevandrad i kommunikation via sociala medier och kan kommunicera i skrift anpassat för olika målgrupper. Befattningen kräver bred förståelse och kompetens inom onlinemarknadsföring och sociala kanaler, inklusive de verktyg som detta kräver.

Det är meriterande om du har någon av Google certifieringarna samt har arbetat i Google Analytics tidigare.

Placeringsort: Umeå

Skicka din ansökan till info@mediaplanering.se
senast 2018-04-22.

För mer information, kontakta
Mikael Mansour
090 – 71 76 91
mikael@mediaplanering.se

2018-04-11T14:27:31+00:00