Filmproduktion

Filmproduktion 2017-11-23T16:58:55+02:00

Rörlig kommunikation

Genom vårt egna filmteam erbjuder vi allt inom filmproduktion. Vi hjälper er sticka ut, beröra och synas bättre än era konkurrenter i såväl reklamfilm, eventfilm, företagsfilm, drönarfilm, kortfilm, informationsfilm m.m. Vi skapar unika lösningar för en komplett film inom en mängd olika branscher med era specifika kvalitetskrav som en given grund.

Vi är sedan ledande med att hjälpa er marknadsföra er film i rätt kanaler för att nå er specifika målgrupp och driva trafik efter era behov. Här sticker vi ut hakan och menar att vi är bäst i Norrland.

JAG VILL HA HJÄLP ATT SKAPA EN NY FILM

Vi erbjuder

Utifrån ditt unika önskemål skapar vi professionella filmer av bästa kvalité. Vi hjälper dig med allt från idé till redigering.

Filmteam

Vårt starka filmteam består av filmarna Niklas Byström och Anton Hjalmarsson. Båda två med många år i branschen och de har gjort produktioner för bland annat guldbaggevinnaren Kung Fury, Volvo, Ålö, Rusta, Tough Viking, SVT, m.fl.

Drönare

Vi erbjuder filmning med drönare som ett alternativ i vårt arbete, detta med mångårig erfarenhet samt alla tillstånd. Vi arbetar hela tiden med den senaste tekniken och vi strävar alltid efter att ligga i framkant.

Redigering

Vi redigerar självklart allt material efter era önskemål. Detta med lång erfarenhet.

KONTAKTA OSS FÖR ATT DISKUTERA DIN FILMIDÈ