Nå fler kunder genom att synas på Umeå Airport

Swedavia – Umeå flygplats 2017-12-20T07:42:59+02:00

Miljontals människor passerar varje år Swedavias flygplatser

Därför är flygplatsreklam optimalt. Som annonsör finns stora möjligheter att fånga en målgrupp som både är mottaglig och stannar på samma plats under en längre tid.

Tillsammans med Swedavia har vi tagit fram paketlösningar just för er.

KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER

Utbud av flygplatsreklam

Det finns flera olika former och varianter av exponeringsytor och det är sällan några begränsningar på utrymme för flygplatsreklam.

Promotionytor

Alla Swedavias flygplatser har tillgängliga golvytor av varierande storlek, mitt i flödet av resenärer och besökare. Ett väldigt uppskattat event är att anordna en egen minimässa på flygplatsen.

Golvdekaler

Få ut din markndasföring på golvdekaler som exponeras mot både ankommande och avågende resenärer.

Ljuslådor (backlit)

Marknadsför ditt företag på ljuslådorna, som syns under alla tider på dygnet. Under dagtid fungerar ljuslådan som en vanlig skylt och på kvällen är den belyst.

Digitala skyltar

Exponera ditt företag digitalt genom att visa upp reklamfilmer och digitala prestationer. Samtliga skärmar är strategiskt utplacerade vid gater, ankomsthallar och bagageband i både inrikes- och utrikeshallarna.

Vägg- och fönsterytor

Flygplatsernas vägg- och fönsterytor är stora och ger fina exponerings möjligheter.

Utomhus

Att annonsera utomhus har fördelen att både resenärer och personer som passerar eller vistas utanför flygplatsen nås av reklambudskapet.

Tidningsställ

Genom att placera tidningar, foldrar, broschyrer eller presentationsmaterial i Swedavias tidningsställ når ni ut till samtliga inrikesresenärer.