Google My Business

97 % av kunderna söker efter lokala företag online

Google My Business 2017-11-07T17:01:10+02:00

Stick ut i den lokala konkurrensen

Google My Business hjälper ert företag att sticka ut i den lokala konkurrensen och klättra högt bland sökträffarna i er bransch. 97 % av kunderna söker efter lokala företag online. Se till att synas där de letar!

Google My Business är det enklaste sättet att synas på Google Sök och Maps. Google My Business samlar all viktig information om ert företag på ett ställe: Karta, kontaktuppgifter, öppettider och information om företaget. Det är som gamla tiders telefonkatalog i ny tappning men betydligt enklare att hantera. På er företagssida kan ni också lägga in bilder och uppdateringar från företaget.

Extra värdefull plats på Googles förstasida

Fördelarna med Google My Business är att det lockar in nya kunder, det hjälper även befintliga kunder att hitta till företaget. Ni får dessutom en värdefull extra plats på Googles förstasida!

För 2 000 kr skapar vi ett konto åt er på My Business, komplett med all er företagsinformation och upp till fem valfria bilder. Vi lägger även till de kategorier som matchar er verksamhet. Erbjuder ni till exempel städtjänster i Sundsvall kan vi lägga till kategorin ”Städfirma” som gör att ert företag visas när någon söker efter ”Städfirma Sundsvall”.

Jag vill ha hjälp med Google My Business