Vi söker en grafisk formgivare/producent

Vi söker en grafisk formgivare/producent

Vår affärsidé är att skapa tillväxt hos våra kunder med hjälp av strategiska placeringar i de medier som vi erbjuder, både lokalt, regionalt och nationellt. Vi arbetar i moderna medier där vi kan uppnå hög träffsäkerhet och stor räckvidd för köpstarka målgrupper. Oavsett vad din verksamhet har för behov för att utvecklas vidare har vi produkter som kan passa dina ändamål.

Vi analyserar, planerar och genomför marknadsföringsinsatser via sökmedier, sociala medier, tidningar och radio för att du ska synas och höras på rätt sätt och på rätt plats. Våra tjänster minimerar det administrativa arbetet för dig som kund och ser till att dina kostnader för sökmedia disponeras på ett kostnadseffektivt sätt. Vi har ett kompetent filmteam som tar fram professionella och snygga videoproduktioner i alla möjliga längder och omfattningar. Vi hjälper våra kunder med både skapande av nya webbsidor och underhåll av befintliga. För många av våra kunder har vi också kreatörer och grafiker som hjälper till att ta fram grafiska manér, annonsbilder, banners, trycksaker och mycket annat. I takt med att vi växer behöver ni förstärka upp med ytterligare en grafisk formgivare.

Uppdraget

I din roll som grafisk formgivare/producent bistår du verksamheten med produktion av grafiskt material för både analoga och digitala medier. Du behärskar givetvis InDesign, Photoshop och Illustrator som dina främsta verktyg och har gott sinne för visuellt slående material. Rollen som grafisk formgivare/producent innebär att du samarbetar med projektledare, digitala strateger och copywriters för att ta fram produktioner av hög kvalitet. Vi förutsätter också att du håller dig uppdaterad om trender och förändringar i branschen.

Vem är du?

Du är självgående, driven och strävar efter att uppnå bra resultat och att ständigt utvecklas. Vidare är du samarbetsvillig, serviceinriktad och sätter kunden i fokus. Du har arbetat ett par år i branschen och är van kreatör. Vi lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en arbetsplats som ligger i framkant när det kommer till marknadsföring, annonsering och digitala medier. Hos oss arbetar vi nära varandra i en avslappnad atmosfär med glad stämning.

Placeringsort: Umeå

Maila din ansökan tillsammans med portfolio till:
info@mediaplanering.se
senast 2018-04-30

För mer information, kontakta
Mikael Mansour
090 – 71 76 91
mikael@mediaplanering.se

2018-04-11T14:27:46+00:00