Mediaplanering

Få bättre koll på ditt företags medieinvesteringar

Mediaplanering 2017-11-07T17:04:16+02:00

Synas där du bör synas

Vi vill att du ska kunna lägga all din tid på din verksamhet. Inte med att sitta i samtal eller fastna i mejlkonversationer med flera olika mediesäljare. Därför finns vi och vi arbetar för att du ska synas där du bör synas – på rätt sätt och till rätt pris.

Genom grundlig analys, noggrann planering och ett ordentligt genomförande så ser vi till att ert företag syns där ni bör synas – och på rätt sätt! När ni anlitar oss får ni därmed en fullständig bild av var ni medverkar, varför och hur mycket det totalt kostar.

Planering och upphandling av medier

Vi hjälper dig med investeringar som lönar sig. Genom en behovsanalys av ditt företag och efter eventuella önskemål från dig så upprättar vi en medieplan där vi tar fram rekommendationer för var och hur ditt företag bör synas under året. Sedan upphandlar vi allt efter godkänd plan.

Om en mediesäljare ändå skulle kontakta dig så hänvisar du denne till oss, så sköter vi samtalet och tar beslut om eventuell upphandling.

Vi planerar och sköter upphandling av er medverkan i bl.a. sökmedia och sökmotorer, sociala medier, radio, TV samt digitala och tryckta annonser. Om vi ser att behov finns så tar vi även fram förslag gällande ny hemsida och/eller ny grafisk profil.

Jag vill få bättre koll på mitt företags medieinvesteringar