Vi söker en Social Media Manager

//Vi söker en Social Media Manager

Vi söker en Social Media Manager

Mediaplanerings affärsidé är att skapa tillväxt hos våra kunder med hjälp av placeringar i de medier som vi erbjuder, både lokalt, regionalt och nationellt. Vi arbetar i moderna medier som har en hög räckvidd och träffsäkerhet i en köpstark målgrupp. Oavsett vilka affärsmässiga behov din verksamhet har för att utvecklas så har vi produkter som kan passa dina ändamål.

Vi analyserar, planerar och genomför marknadsföringsinsatser via sökmedier, tidningar och radio för att ni ska synas och höras på rätt sätt och plats. Med hjälp av våra tjänster minimeras det administrativa arbetet för er som kund samtidigt som era investeringar i sökmedia disponeras på det mest kostnadseffektiva sättet. Genom vårt filmteam erbjuder vi allt inom filmproduktion. Vi hjälper även till med att skapa nya webbsidor samt underhålla våra kunder befintliga.

Uppdraget
Din huvudsakliga uppgift är att ta fram förslag, publicera, optimera samt analysera våra kunders kampanjer i sociala medier. Arbetet omfattar socialt redaktörskap för att skapa ett större engagemang i våra kunders digitala kanaler, driva trafik samt analysera och optimera kampanjerna utifrån uppsatta mål. I rollen samarbetar du nära projektledare samt övriga digitala strateger då det gäller inköp av sponsrade inlägg och digitala kampanjer men även med vår reklamavdelning för producerande av innehåll.

Vem är du?
Du som söker denna tjänst har en passion för digital kommunikation. Som person är du självgående, kommunikativ och samarbetsorienterad. Du är väl bevandrad i kommunikation via sociala medier och kan kommunicera i skrift anpassat för olika målgrupper. Befattningen kräver bred förståelse och kompetens inom onlinemarknadsföring och sociala kanaler, inklusive de verktyg som detta kräver. Du har koll på onlinetrender och är väl uppdaterad inom sociala fenomen och funktioner. Du är van att arbeta i Facebook Business Manager och har minst 1 års arbetslivserfarenhet.

Placeringsort: Umeå

Skicka din ansökan till info@mediaplanering.se
senast 2018-01-15.

För mer information, kontakta
Maria Johansson
090 – 71 76 92
maria@mediaplanering.se

2018-01-08T14:52:10+00:00