United Screens

United Screens 2017-10-24T10:43:08+02:00

Skapa en dialog

United Screens är just nu nordens största nätverk på YouTube med över 500 miljoner visningar per månad. United Screens har över 550 premiumkanaler och kreatörer kopplade till sitt nätverk och nätverket växer snabbt. Huvudmålgruppen är 15-44 år.

En av de främsta fördelarna med United Screens premiumnätverk är att du kan välja att rikta din reklam mot region, intresse, kön och ålder på ett unikt och träffsäkert sätt. Genom att synas i dessa kanaler placeras din reklam i en säker och trovärdig omgivning, anpassad för just din målgrupp.

Och du kan vara säker på att din reklam verkligen visas! Din film är unik för varje klipp och ligger inte i en slinga med en massa andra filmer. Dessutom går det inte att klicka sig förbi den. Det går att specificera visningar ner till kommunnivå. Det garanterar visningar där du vill ha dom. Det går även att boka repetition mot samma IP-nummer vilket ger frekvens på reklamen. Ytterligare filtrering kan göras för ålder och kön på inloggade användare, i det län eller kommun du vill synas.

Jag vill synas i United Screens nätverk

Samarbete med Youtuber

Förutom vanlig reklamannonsering har vi tillsammans med United Screens möjligheten att erbjuda reklamsamarbete med någon av alla Youtubers som är kopplade till nätverket. Här når du deras lojala följare på ett unikt sätt.

Ett reklamsamarbete med någon av United Screens YouTubers gör din reklam perfekt utformad för deras lojala följare. Här kan man verkligen ta ut svängarna eftersom kontaktmängden består av fans. Det som inte passar din mor kanske passar för din son. Ditt reklamköp kommer även att finnas kvar på YouTube efter den initiala kampanjen. Kontaktmängden blir i de allra flesta fall snabbt stor och växer därefter sakta.

Jag vill samarbeta med en Youtuber