Vi söker en skicklig digital mediastrateg

Vi söker en skicklig digital mediastrateg

Digital mediastrateg 


Grit Media är en fullservicebyrå vars affärsidé grundar sig i att kunna erbjuda kunder enkel kontakt och ett stort spektrum av marknadsföringsinsatser. Vi hjälper kunder från idé till färdig produkt, från strategiskt frö till rapporterat resultat och från punktinsats till helhetsgrepp. Oavsett format och oavsett medier hjälper vi våra kunder att synas bättre och mer effektivt. 

En del av vår verksamhet grundar sig i strategiska köp för programmatisk annonsering samt i sociala medier och sökmedier. Vi analyserar, planerar, optimerar och genomför marknadsföringsinsatser i dessa kanaler och nu behöver vi förstärka vårt digitala team.  

Vi söker en person som tänker, lever och andas digital marknadsföring. En analytisk person som ser helheten lika väl som de små detaljerna och som följer den digitala utvecklingen för att ständigt ha koll. Du skapar mervärde för våra kunder genom att planera, analysera och optimera deras marknadsföring utifrån uppsatta mål. Din roll är en vital del av vårt stora maskineri och du kommer att ha nära samarbete med projektledare, säljare och producenter i ditt arbete. Därför vill vi gärna att du är en serviceinriktad lagspelare som sätter kunden i fokus och att du jobbar bra både individuellt och i team på ett strukturerat och drivet sätt.  

 

Dina arbetsuppgifter består av bland annat: 
  • Ge budgetförslag för kampanjer i sociala medier samt för programmatisk annonsering 
  • Sätta upp, hantera och optimera digital marknadsföring i givna kanaler 
  • Analysera statistik utifrån uppsatta mål samt ge förbättringsförslag 
 
Det är meriterande om du kan något eller några av följande: 
  • Google Analytics 
  • AppNexus eller Adform 
  • Google Ads/AdWords 
  • Facebook Ads Manager 
  • LinkedIn Campaign Manager 
  • Snap Ad Manager 

 

Du kommer att jobba på vårt kontor i Umeå där vi sitter i anrika lokaler med bra läge. Vår arbetsplats är glädjefull och består av människor som älskar att vara i framkant i sina respektive arbetsområden.  

Vi lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper för den här tjänsten. 

Sista ansökningsdag är 13 januari 2019. Välkommen med din ansökan till jobb@gritmedia.se! 

Vi ser helst att du mailar in din ansökan men om du har några ytterligare frågor kan du vända dig till John Rudeklint på antingen john@mediaplanering.se eller 070 219 00 76

 

Grit Media har kontor i Luleå, Skellefteå, Eskilstuna och Umeå. Tillsammans hanterar vi digital marknadsföring, filmproduktion, grafisk produktion, sociala medier, radio, digitala utomhusskylar, webb och mycket mer.  

2019-01-04T14:59:43+00:00