Webbdesign / Webbutveckling

Webbdesign / webbutveckling 2018-03-13T10:02:38+00:00

Responsiv hemsida

Det är på internet som de allra flesta söker information idag. Vare sig man vill veta mer om en produkt eller jämföra priser mellan olika tjänster så förväntar man sig hitta informationen online. Med fler användare ökar också kraven på hemsidorna. De får inte vara för långsamma, de ska vara lättnavigerade och ha en tilltalande design.

Företag som har en omodern hemsida, eller som inte har någon hemsida överhuvudtaget, riskerar därför att förlora potentiella kunder.

Med hjälp av en ny responsiv hemsida så har du ett utmärkt verktyg för att sprida information och nå ut till dina kunder.

Vad ingår?

Utifrån dina önskemål så skapar vi antingen en helt ny sida eller förbättrar din befintliga. Webbutvecklingen sker främst i CMS-systemet WordPress. WordPress ger bra möjligheter för dig att själv ändra innehållet på hemsidan samtidigt som att det är ett snabbt system.

Vi skapar alltid en responsiv hemsida. Det innebär att hemsidan kommer att se bra ut vare sig besökaren använder mobil, surfplatta eller dator.

Alla hemsidor som vi gör kompletteras med grundläggande on page-optimering. Det innebär att vi anpassar hemsidan så att den ska ha så bra förutsättningar som möjligt att få höga placeringar på Google, utifrån era viktigaste sökord/sökfraser.

Jag vill ha en offert för en ny hemsida

Webbshop/E-handel

Om du vill förnya din befintliga webbshop eller skapa en helt ny så kan vi även hjälpa dig med detta. Tillsammans tar vi fram en lösning som gynnar både dig och dina kunder.

Google Analytics och Search Console

Har du inte Google Analytics idag hjälper vi dig även att komma igång med den tjänsten (kostnadsfri tjänst). Med hjälp av Analytics har du möjlighet att få en bättre förståelse för hur besökarna rör sig på hemsidan, hur de hittar till den och vilka kanaler som är mest lönsamma. Informationen som Analytics ger är bland annat till god hjälp för arbete med både sökmotoroptimering och för framtida marknadsföringsinsatser.

Vi kommer också att koppla din webbplats mot Google Search Console. Det är ett kostnadsfritt verktyg som hjälper dig att hålla koll hemsidans placering på Google och på ett enklare sätt se vilka delar av hemsidan som bör optimeras för att förbättra resultatet. Detta system skickar även en varning om hemsidan skulle ligga nere i mer än 24 h.

Bilder till din nya hemsida

Om du önskar bilder som beskriver din verksamhet eller personalbilder av dina anställda så kan vi även hjälpa dig med det.

Jag vill komma igång med E-handel