Youtube

Youtube 2017-10-24T10:52:53+02:00

Största plattformen för video

YouTube är en av de största plattformarna för videoannonsering och är ett perfekt medium för att berätta mer om dig och dina produkter. Det är väldigt fördelaktigt om du vill skapa engagemang och intresse. Det är också bra för dig som önskar att stärka ditt varumärke och öka ditt förtroende.

Du kan använda YouTube till att exempelvis samla följare via en YouTube-kanal (gratis) eller genom att betala för videoannonser på YouTube.

Betald videoannonsering på YouTube

När det kommer till betalda annonser så finns möjligheten att visa både överhoppningsbara och icke överhoppningsbara annonser. För de överhoppningsbara annonserna så har användaren möjlighet att skippa annonsen efter 5 sekunder. Du betalar endast om användaren sett 30 sekunder av din video (eller hela om den är kortare än så) eller klickat på videon. Här är det därför viktigt att tidigt vara tydlig med budskap och avsändare.

För de icke överhoppningsbara annonser så måste användaren se hela videon innan de kan se sitt önskade videoklipp och du betalar för varje visning.

Du har också möjlighet att visa din annons i sökresultatet på YouTube eller när en användare bläddrar efter videos.

Bumperannonser är sex sekunder eller kortare och ideala för varumärkesbyggande. Annonserna används för att nå en bred tittarskara med korta och minnesvärda budskap. Du betalar baserat på antalet visningar, tittarna kan inte välja att hoppa över annonsen. Videoannonserna visas före, samtidigt eller efter en annan video.

Då vi är Google Partner kan vi även köpa in så att ni visas på Youtubes startsida på desktop under 24 timmar med er video eller banner. Denna typ av placering är bra vid lanseringar.

Träffsäker annonsering

Med betalda annonser så kan du associera din verksamhet med relevanta videos och typer av sökningar för just dina målgrupper. Om du t.ex. säljer fiske-utrustning så kan du med hjälp av YouTube nå dem som gillar att se videos relaterade till fiske.

Vi hjälper dig med allt från att skapa en videoannons till att marknadsföra den på YouTube.

Jag vill annonsera på Youtube